Prijzen

Prijzen per les

De kosten voor de Panasj trainingen zijn €11,- (incl. BTW) per les. Junioren (3-4 en 4-5 jaar) trainen 45 minuten per les. Kinderen van 5-10 jaar trainen 60 minuten per les.

Eenmalig inschrijfgeld

Je betaalt als nieuw lid éénmalig €35,= inschrijfgeld (incl. BTW). Hiervoor krijg je van ons het exclusieve Panasj poloshirt. Je bent voor onbepaalde tijd lid (voor informatie over uitschrijven zie hieronder).

Betaling

Je betaalt de lessen per blok. Seizoen 2018-2019 kent twee blokken. Blok één loopt van 1 september 2018 t/m 15 december 2019 en telt 14 lessen. Blok twee loopt van 12 januari 2019 t/m 22 juni 2019 en telt 20 lessen. De betaling verloopt via automatische incasso.

Proefles

Bij Panasj is het mogelijk om een proefles te volgen. Dit is mogelijk als er plaats is in een bestaande groep zodat je ook in die groep kan blijven als de les bevalt. Om een proefles te kunnen volgen dien je je kind in te schrijven via het inschrijfformulier. De proefles is altijd de eerste les bij Panasj. Na deze les besluit of je doorgaat met het volgen van de lessen. Ga je door dan is de proefles tevens de eerste les geweest en zal deze meetellen in de facturatie van het blok waaraan je deelneemt. Stop je na de proefles dan worden er geen kosten in rekening gebracht.

Uitschrijven

Je kunt je uitschrijven na een proefles of aan het einde van een blok. Stuur een mail naar Amersfoort@Panasj.nl en vermeld de naam, locatie en lestijd van je zoon/ dochter.
Panasj Amersfoort - Soest - Bilthoven
Telefoonnummer: (06) 29 06 13 69
E-mail: amersfoort@panasj.nl
Terug naar boven