Nieuws

Data Panasj hockeykampen 2020 bekend. Inschrijven kan al vanaf nu!

07 november 2019
Ook in 2020 organiseert Panasj Amersfoort-Soest-De Bilt weer super leuke en leerzame hockeykampen bij MHC Soest en HC Eemvallei (Amersfoort Vathorst). Onze hockeykampen zijn voor kinderen van 4 t/m 12 jaar oud. Voor de kinderen van 4 en 5 jaar is er een halve dag kamp (zonder lunch maar wel met ochtend 'break' met drinken en o.a. fruit) en voor de kinderen van 5 t/m 12 jaar is er een hele dag  kamp (inclusief gezonde ochtend- en middag break en lunch).

Panasj hockeykampen zijn zeer leuk en leerzaam waarbij o.a. de nadruk ligt op het verbeteren van de (hockey)techniek, de beweging/motoriek en het samenspelen. In de ochtenden ligt de focus voornamelijk op het hockeyen. In het middagprogramma wordt, naast hockey, ook tijd ingeruimd voor het samenspelen en het teamgevoel. We sluiten iedere dag af met onderlinge wedstrijden. Heb je zin om mee te doen? inschrijven voor een van onze kampen kan al vanaf nu: klik hier!

Om mee te doen aan een van onze kampen hoef je niet lid te zijn van de hockeyclub waar wij het kamp organiseren. Iedereen is welkom om mee te doen. Ook voor kinderen die nog niet op hockeyen zitten zijn de Panasj kampen enorm leuk en leerzaam en leren de kinderen kennis te maken met hockey.


 
Panasj Amersfoort - Soest - Bilthoven
Telefoonnummer: (06) 29 06 13 69
E-mail: amersfoort@panasj.nl
Terug naar boven